Kamo Sencha Zairai | Naturligt landbrug | 2024

加茂 煎茶 在来

Naturligt dyrket sencha fra en enkelt tehave af gamle (+50 år) zairai tetræer høstet og produceret af Tokuya Yamazaki d. 3. maj 2024 i Kamo, Kyoto.
De uskyggede og nænsomt processerede forårsblade byder på et meget rent og naturligt udtryk, der afspejler Yamazaki-sans landbrugsprincipper om minimal intervention – ingen gødning, ingen pesticider og næsten ingen lugning af ukrudt (pånær en enkelt gang om efteråret).
Resultatet er en te med meget lidt umami, men til gengæld klare fornemmelser af mineralitet – et vidne om zairai-tetræernes dybe rødder – og en rig naturlig sødme, der tålmodigt dvæler som en fin eftersmag, med grønne strejf af bælgfrugt og aromatisk træ.

edamame bønner – hinoki træ – varmt jern

kr. 125,00

Beskrivelse

Tetræerne | 茶樹

Kultivar: Zairai (lokal variant af tetræet sået fra frø)

Alder: ukendt

Højde: 150-200 moh

Skygge: ingen

Gødning: ingen

Dyrkningsmetode: naturligt landbrug (læs mere om økologi og naturligt landbrug her)

Høst: 3. maj 2024

Produktionsmetode | 製茶方法

Dampning: medium (futsūmushi)

Hi-ire: ingen

Producent | 生産者

Tokuya Yamazaki v. Kamo Shizen Nōen 加茂自然農園

Oprindelse | 産地

Kamo i Kyoto, Japan

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.