Ojiya Sobacha | Pesticid- og kunstgødningsfri | 2023

小千谷 蕎麦茶

Sobacha af særligt udvalgte store boghvedekerner dyrket i Ojiya, Niigata, uden brug af pesticider og kunstgødning (JAS-certificeret).
Langsomt ristet efter traditionel metode, der fremhæver teens varme aroma og giver en klar og mildt nøddesød te med en behageligt beroligende kropsoplevelse – naturligt koffeinfri.

friskristet granola – puffede ris – karamelliseret shoyu

Beskrivelse

Beskrivelse | 詳細

Ojiya Sobacha dyrkes og produceres af Ichikara-batake, en lille uafhængig avler og producent af boghvede – eller, på japansk, soba – ledet af den unge hr. Yoshida.

Hr. Yoshida og hans hold af medarbejdere specialiserer sig i at dyrke boghvede på tidligere forladt landbrugsjord omkring Ojiya by i Niigata præfekturet med et eksplicit mål om at dyrke lokale soba-sorter så tæt på naturlige forhold som muligt. Alle deres boghvedemarker er desuden certificeret økologiske af den japanske landbrugsstandard JAS uden brug af pesticider eller kunstgødning overhovedet – et yderst sjældent syn blandt japanske soba-avlere i dag.

Bestående udelukkende af ristede boghvedekerner, og således naturligt fri for koffein, er Sobacha en ideel aften-te – eller et særdeles godt bud på en mild og beroligende kop i løbet af dagen.

Tetræerne | 茶樹

Kultivar: Toyomusume

Dyrkningsmetode: pesticid- og kunstgødningsfri (JAS-certificeret)

Gødning: egen kompost og gylle fra økologiske høns fra Niigata prefektur

Høst: September 2023

Producent | 生産者

Ichikara-batake under ledelse af hr. Yoshida

Oprindelse | 産地

Ojiya i Niigata, Japan

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.