Beskrivelse
Beskrivelse | 詳細
Ojiya Sobacha dyrkes og produceres af Ichikara-batake, en lille uafhængig avler og producent af boghvede – eller, på japansk, soba – ledet af den unge hr. Yoshida.
Hr. Yoshida og hans hold af medarbejdere specialiserer sig i at dyrke boghvede på tidligere forladt landbrugsjord omkring Ojiya by i Niigata præfekturet med et eksplicit mål om at dyrke lokale soba-sorter så tæt på naturlige forhold som muligt. Alle deres boghvedemarker er desuden certificeret økologiske af den japanske landbrugsstandard JAS uden brug af pesticider eller kunstgødning overhovedet – et yderst sjældent syn blandt japanske soba-avlere i dag.
Bestående udelukkende af ristede boghvedekerner, og således naturligt fri for koffein, er Sobacha en ideel aften-te – eller et særdeles godt bud på en mild og beroligende kop i løbet af dagen.
Tetræerne | 茶樹
Kultivar: Kitawase
Dyrkningsmetode: pesticid- og kunstgødningsfri (JAS-certificeret)
Gødning: egen kompost og gylle fra økologiske høns fra Niigata prefektur
Høst: august 2024
Producent | 生産者
Ichikara-batake under ledelse af hr. Yoshida
Oprindelse | 産地
Ojiya i Niigata, Japan
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.