Kamo Sencha Sayamakaori | Naturligt landbrug | 2023

加茂 煎茶 さやまかおり

Naturligt dyrket sencha fra en enkelt tehave af Sayamakaori tetræer høstet og produceret af Tokuya Yamazaki d. 27. april 2023 i Kamo, Kyoto.
En forfriskende astringens og naturlig bitterhed balanceres af en tilbagevendende sødmefuld eftersmag og milde grønne noter, der minder om cedertræ, med en kølende mineralitet og unik floral aroma (‘kaori’), der gradvist åbner sig i løbet af talrige bryg.

cedertræ – syrener – koldt jern

Indeholder 50g.

kr. 175,00

På lager

Beskrivelse

Tetræerne | 茶樹

Kultivar: Sayamakaori

Alder: ukendt

Højde: 150-200 moh

Skygge: ingen

Gødning: ingen

Dyrkningsmetode: naturligt landbrug (læs mere om økologi og naturligt landbrug her)

Høst: 27. april 2023

Produktionsmetode | 製茶方法

Dampning: medium (futsūmushi)

Hi-ire: ingen

Producent | 生産者

Tokuya Yamazaki v. Kamo Shizen Nōen 加茂自然農園

Oprindelse | 産地

Kamo i Kyoto, Japan

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.