Beskrivelse
Beskrivelse | 詳細
Som altid med Tokuya Yamazakis teer kommer bladmaterialet til Kamo Kōcha 2019 fra årets første og eneste høst; i dette tilfælde foretaget i begyndelsen af juni 2019 fra naturligt dyrkede Zairai-tetræer. Tebladene har herefter gennemgået en omhyggelig indendørs oxideringsproces, der varierer i varighed år for år, hvorfor hver årgang af hans sorte te også får sit helt eget unikke udtryk.
Oxideringprocessen får dog generelt lov til at vare betydeligt længere sammenlignet med typiske produktioner af japanske sorte teer. Resultatet for 2019-høsten af Kamo Kōcha er en delikat aromatisk og fint afrundet sort te med søde fornemmelser af hinoki-træ, tørret frugt og generelt et lidt dybere register af smagsnoter sammenlignet med Kamo Kōcha 2020.
Tetræerne | 茶樹
Kultivar: Zairai (lokal variant af tetræet sået fra frø)
Alder: ukendt
Højde: 200 moh
Gødning: ingen
Dyrkningsmetode: naturligt landbrug (læs mere om økologi og naturligt landbrug her)
Høst: juni 2019
Producent | 生産者
Tokuya Yamazaki v. Kamo Shizen Nōen 加茂自然農園
Oprindelse | 産地
Kamo i Kyoto, Japan
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.