Kamo Kabusecha Yabukita | Naturligt landbrug | 2023

加茂 かぶせ茶 やぶきた

Naturligt dyrket kabusecha fra en enkelt tehave af Yabukita tetræer dyrket uden brug af pesticider og gødning. Høstet efter 19 dages kanreisha skygge og produceret af Tokuya Yamazaki d. 27. april 2023 i Kamo, Kyoto.
Søde strejf af stenfrugt kombineres med forfriskende vegetalske noter og en nærmest jordlignende fylde, understøttet af en mild umami i en meget naturlig stil.

tørret abrikos – enoki-svampe – vådt ler

kr. 175,00

Beskrivelse

Tetræerne | 茶樹

Kultivar: Yabukita

Alder: ukendt

Højde: 150-200 moh

Gødning: ingen

Dyrkningsmetode: naturligt landbrug (læs mere om økologi og naturligt landbrug her)

Høst: 28. april 2023

Produktionsmetode | 製茶方法

Dampning: medium (futsūmushi)

Skygge: 19 dage med kanreisha overdækning

Hi-ire: ingen

Producent | 生産者

Tokuya Yamazaki v. Kamo Shizen Nōen 加茂自然農園

Oprindelse | 産地

Kamo i Kyoto, Japan

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.