Kamo Kabusecha Yabukita | Naturligt landbrug | 2023

加茂 かぶせ茶 やぶきた

Naturligt dyrket kabusecha fra en enkelt tehave af Yabukita tetræer. Høstet efter 19 dages kanreisha skygge og produceret af Tokuya Yamazaki d. 27. april 2023 i Kamo, Kyoto.
Søde strejf af stenfrugt kombineres med forfriskende vegetalske noter og en nærmest jordlignende fylde, understøttet af en mild umami i en meget naturlig stil.

tørret abrikos – enoki-svampe – vådt ler

Indeholder 50g.

kr. 175,00

På lager

Beskrivelse

Tetræerne | 茶樹

Kultivar: Yabukita

Alder: ukendt

Højde: 150-200 moh

Gødning: ingen

Dyrkningsmetode: naturligt landbrug (læs mere om økologi og naturligt landbrug her)

Høst: 28. april 2023

Produktionsmetode | 製茶方法

Dampning: medium (futsūmushi)

Skygge: 19 dage med kanreisha overdækning

Hi-ire: ingen

Producent | 生産者

Tokuya Yamazaki v. Kamo Shizen Nōen 加茂自然農園

Oprindelse | 産地

Kamo i Kyoto, Japan

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.