Honyama Sencha N-15 | Økologisk | 2024

本山 煎茶 N-15

Uskygget sencha skabt fra den sjældne N-15 kultivar, udvalgt fra zairai-frø og økologisk dyrket af tebonde Katsumi Saitō selv dybt i det traditionsrige Honyama terroir i Shizuoka.
Let-dampet (asamushi) og – som altid med Saitō-sans teer – yderst omhyggeligt forarbejdet byder disse fine forårsblade på en unik urte-lignende profil med forfriskende strejf af citrus og en mild umami i en meget naturlig stil.

timian – sanshō-peber – maitake-svamp

kr. 125,00

Beskrivelse

Tetræerne | 茶樹

Kultivar: N-15

Alder: 16 år

Højde: 400 moh

Skygge: ingen

Gødning: egen blanding af økologisk gødning (ingen kunstgødning)

Dyrkningsmetode: certificeret økologisk (læs mere om økologi og naturligt landbrug her)

Høst: 3. maj 2024

Produktionsmetode | 製茶方法

Ichō: tre timer

Dampning: lav (asamushi, 20 sekunder)

Hi-ire: 18 minutter ved 90°C udført d. 3. maj 2024

Producent | 生産者

Saitō Chaen under ledelse af Katsumi Saitō

Oprindelse | 産地

Honyama i Shizuoka, Japan

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.