Honyama Sencha N-15 | Økologisk | 2025

本山 煎茶 N-15

Uskygget sencha skabt fra den sjældne N-15 kultivar, udvalgt fra zairai-frø af tebonde Katsumi Saitō selv dybt i det traditionsrige Honyama terroir i Shizuoka.
Let-dampet (asamushi) og – som altid med Saitō-sans teer – yderst omhyggeligt forarbejdet byder disse fine forårsblade på en unik aromatisk profil med komplekse noter af citrusfrugt og friske urter.
Her er også en fint balanceret fornemmelse af umami, der gradvist træder frem over efterfølgende bryg og dvæler som en dyb eftersmag i en meget naturlig stil.
Høstet 1. maj 2025 ved hachijūhachiya, et traditionelt set lykkebringende tidspunkt for forårets tehøst – otteogfirs aftener efter årets første forårsdag, risshun, ifølge Japans klassiske månekalender.

bergamotte – timian – sanshō-peber

kr. 175,00

Beskrivelse

Tetræerne | 茶樹

Kultivar: N-15

Alder: 17 år

Højde: 400 moh

Skygge: ingen

Gødning: egen blanding af økologisk gødning (ingen kunstgødning)

Dyrkningsmetode: certificeret økologisk (læs mere om økologi og naturligt landbrug her)

Høst: 1. maj 2025

Produktionsmetode | 製茶方法

Ichō: fire timer

Dampning: lav (asamushi, 20 sekunder)

Hi-ire: 18 minutter ved 93°C udført d. 1. maj 2025

Producent | 生産者

Katsumi Saitō

Oprindelse | 産地

Honyama i Shizuoka, Japan

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.