Chiran Sencha | Økologisk | 2025

知覧 煎茶

Den fineste sencha fra Asuka Nuruki i Chiran, Kagoshima, skabt af en delikat kombination af i alt fem distinkte kultivarer: Asanoka, Asatsuyu, Saemidori, Yutakamidori og Yabukita.
De unge forårsblade er skygget mellem syv og ti dage inden høst, og de dampes herefter i dyb fukamushi-stil – med undtagelse af Yabukita-bladene, der med deres moderate chūmushi-dampning tilfører en behagelig klarhed og struktur til teen.
Det færdige resultat er en intenst forårsgrøn te med karakteristisk fløjlsblød tekstur, der elegant balancerer mellem friske forårsfornemmelser og en dyb, men aldrig tung, oceanisk umami.

smørstegt kammusling – wakame-tang – strejf af mango

Beskrivelse

Tetræerne | 茶樹

Kultivar: Asanoka, Asatsuyu, Saemidori, Yabukita, Yutakamidori

Alder: 15-40 år

Højde: 150-200 moh

Skygge: overdækket 7-10 dage før høst

Gødning: hjemmelavet, fermenteret økologisk gødning af lokale restprodukter fra fiskeri, risdyrkning og øvrigt landbrug

Dyrkningsmetode: certificeret økologisk (læs mere om økologi og naturligt landbrug her)

Høst: 16. april – 3. maj 2025

Produktionsmetode | 製茶方法

Dampning:  medium (chūmushi) for Yabukita; dyb (fukamushi) for Asanoka, Asatsuyu, Saemidori og Yutakamidori

Hi-ire: medium (chūbi) udført 5. maj 2025

Producent | 生産者

Asuka Nuruki

Oprindelse | 産地

Chiran i Kagoshima, Japan

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.