Beskrivelse
Tetræerne | 茶樹
Kultivar: Asanoka, Asatsuyu, Saemidori, Yabukita, Yutakamidori
Alder: 15-40 år
Højde: 150-200 moh
Skygge: overdækket 7-10 dage før høst
Gødning: hjemmelavet, fermenteret økologisk gødning af lokale restprodukter fra fiskeri, risdyrkning og øvrigt landbrug
Dyrkningsmetode: certificeret økologisk (læs mere om økologi og naturligt landbrug her)
Høst: 13.-23. april 2024
Produktionsmetode | 製茶方法
Dampning: medium (chūmushi) for Yabukita; dyb (fukamushi) for Asanoka, Asatsuyu, Saemidori og Yutakamidori
Hi-ire: medium (chūbi) udført d. 24. april 2024
Producent | 生産者
Chiran Nōen 知覧農園 under ledelse af Asuka Nuruki
Oprindelse | 産地
Chiran i Kagoshima, Japan
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.