Chiran Sencha | Økologisk | 2023

知覧 煎茶

Chiran Nōen’s fineste sencha af den første forårshøst i april 2023.
Skyggegroet i 7-10 dage, delvist dybt-dampet (fukamushi) og omhyggeligt sammensat fra tre distinkte kultivarer: Asatsuyu, Yabukita og Yutakamidori.

smørstegt kammusling – wakame tang – moden mango

Beskrivelse

Tetræerne | 茶樹

Kultivar: Asatsuyu, Yabukita, Yutakamidori

Alder: 15-40 år

Højde: 150-200 moh

Skygge: overdækket 7-10 dage før høst

Gødning: hjemmelavet, fermenteret økologisk gødning af lokale restprodukter fra fiskeri, risdyrkning og øvrigt landbrug

Dyrkningsmetode: certificeret økologisk (læs mere om økologi og naturligt landbrug her)

Høst: 10.-21. april 2023

Produktionsmetode | 製茶方法

Dampning:  medium (chūmushi) for Yabukita; dyb (fukamushi) for Asatsuyu og Yutakamidori

Hi-ire: medium (chūbi) d. 23. januar 2024

Producent | 生産者

Chiran Nōen 知覧農園 under ledelse af Asuka Nuriki

Oprindelse | 産地

Chiran i Kagoshima, Japan

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.