Yamazoe Kamairicha – Raw | Naturligt landbrug | 2021

山添 生茶 釜炒り茶

2021-vintage soltørret og panderistet (kamairi) helbladet kamairicha i lokal, og i dag sjælden, Kumano Bancha-stil.
Dyrket som naturligt landbrug uden brug af pesticider og gødning af hr og fru Kayashita ved Mitocha Nōen i Yamazoe, Nara

lynghonning – nektariner – fyrretræsharpiks

Beskrivelse

Beskrivelse | 詳細

De nænsomt processerede teblade er høstet fra 35-40 år gamle Okuyutaka tetræer dyrket af hr. og fru Kayashita som naturligt landbrug helt uden brug af pesticider og gødning. De brygger en klar gylden te med en ren, honningsød og let floral karakter, der tåler talrige bryg ved høje temperaturer – et vidnesbyrd om det originale bladmateriales høje kvalitet.

I modsætning til de øvrige Kamairicha-teer fra Mitocha Nōen har Yamazoe Kamairicha ‘Raw’ ikke gennemgået en afsluttende ristningsproces. Teens uristede og ‘rå’ (生茶 namacha) karakter giver et lysere og til en vis grad mildere udtryk, der til gengæld opvejes af tebladenes lange modningsperiode siden forårshøsten i maj 2021.

Som tebladene langsomt hviler og modnes, udvikles deres dybde og krop. Denne modningsproces kan sagtens forlænges yderligere – ligesom det er tilfældet med Mitocha Nōens øvrige Kamairicha-teer. Men Yamazoe Kamairicha ‘Raw’ er allerede nu absolut klar til brygning; en sjælden smuk og helbladet japansk panderistet te fra det bjergrige landskab i Yamazoe, Nara.


Tetræerne | 茶樹

Kultivar: Okuyutaka

Alder: 35-40 år

Højde: 300-400 moh

Skygge: ingen

Gødning: ingen

Dyrkningsmetode: naturligt landbrug (læs mere om økologi og naturligt landbrug her)

Høst: maj 2021

Produktionsmetode | 製茶方法

Tørring: ca. to dage v. solskinsvejr

Ristning: ingen

Producent | 生産者

Familien Kayashita v. Mitocha Nōen みとちゃ農園

Oprindelse | 産地

Yamazoe i Nara, Japan

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.