Beskrivelse
Beskrivelse | 詳細
Den dobbelte ristning gør ‘Heavy Roast’ (jūbaisen) til den mørkeste og måske mest fyldige af Mitocha Nōens Kamairicha-teer. De omhyggeligt processerede forårsblade folder sig langsomt ud i takt med, at teen selv åbner sig op – rig på varme, dybe aromaer og med en roligt dvælende, let mineralsk eftersmag.
Som med de øvrige Kamairicha-teer fra Mitocha Nōen er tebladene høstet fra 35-40 år gamle Yabukita tetræer dyrket som naturligt landbrug (自然農法 shizen nōhō) helt uden brug af pesticider og gødning. Efter et indledende ‘kill-green’ (殺青 sassei) trin, rulles, soltørres og til sidst panderistes (kamairi) tebladene nænsomt i Kumano Bancha-stil – en traditionel og i dag sjælden form for semi-oxideret japansk te fra Kumano-regionen.
Tetræerne | 茶樹
Kultivar: Yabukita
Alder: 35-40 år
Højde: 300-400 moh
Skygge: ingen
Gødning: ingen
Dyrkningsmetode: naturligt landbrug (læs mere om økologi og naturligt landbrug her)
Høst: maj 2021
Produktionsmetode | 製茶方法
Tørring: ca. to dage v. solskinsvejr
Ristning: dobbelt ristning i maj 2022
Producent | 生産者
Familien Kayashita v. Mitocha Nōen みとちゃ農園
Oprindelse | 産地
Yamazoe i Nara, Japan
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.