Matcha Wakamidori | Økologisk | 2024

抹茶 若みどり

En let og forårsgrøn økologisk matcha med en forfriskende vegetalsk profil understøttet af en fin balance mellem naturlig sødme og mild bitterhed – særligt velegnet til matcha latte af høj kvalitet, men også dejlig at nyde pisket på egen hånd.
Skabt fra en kombination af forårshøstede Asatsuyu og Yabukita teblade og altid friskt stenmalet til os i små forsendelser hver måned for optimal friskhed.
sommergræs – agurkeskind – frisk rucola

Beskrivelse

Tetræerne | 茶樹

Kultivar: Asatsuyu, Yabukita

Alder: 15-40 år

Højde: 150-200 moh

Skygge: overdækket 16-20 dage før høst

Gødning: hjemmelavet, fermenteret økologisk gødning af lokale restprodukter fra risdyrkning, landbrug og fiskeri

Dyrkningsmetode: certificeret økologisk (læs mere om økologi og naturligt landbrug her)

Høst: 17. maj 2024

Produktionsmetode | 製茶方法

Dampning: medium (chūmushi)

Lagring: modnet som tencha indtil 24.-28. april 2025, hvor tencha-bladene nænsomt er blevet malet til matcha på stenmøller af granit

Producent | 生産者

Asuka Nuruki

Oprindelse | 産地

Chiran i Kagoshima, Japan

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.