Matcha Wakamidori | Økologisk | 2024

抹茶 若みどり

En let og forårsgrøn økologisk matcha med en forfriskende vegetalsk profil understøttet af milde noter af naturlig bitterhed – særligt velegnet til matcha latte af høj kvalitet, men også dejlig at nyde pisket på egen hånd.
Skabt fra en kombination af Asatsuyu og Yabukita kultivarerne fra forårshøsten i maj 2024 og nænsomt stenmalet af Asuka Nuruki og hendes kollegaer ved Chiran Nōen.
sommergræs – agurkeskind – frisk rucola

Beskrivelse

Tetræerne | 茶樹

Kultivar: Asatsuyu, Yabukita

Alder: 15-40 år

Højde: 150-200 moh

Skygge: overdækket 16-20 dage før høst

Gødning: hjemmelavet, fermenteret økologisk gødning af lokale restprodukter fra risdyrkning, landbrug og fiskeri

Dyrkningsmetode: certificeret økologisk (læs mere om økologi og naturligt landbrug her)

Høst: 17. maj 2024

Produktionsmetode | 製茶方法

Dampning: medium (chūmushi)

Lagring: modnet som tencha indtil november 2024, hvor tencha-bladene nænsomt er blevet malet til matcha på stenmøller af granit

Producent | 生産者

Chiran Nōen 知覧農園

Oprindelse | 産地

Chiran i Kagoshima, Japan

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.