Matcha Wakamidori | Økologisk | 2021

抹茶 若みどり

Mild og aromatisk opløftende økologisk matcha dyrket og produceret af Chiran Nōen i Chiran, Kagoshima, med en klar vegetal profil og moderat, men behagelig bitterhed, der bevæger sig over i en forfriskende nåletræ-lignende finish.
Fra den første Asatsuyu og Yabukita forårshøst i maj 2021 og modnet som tencha i +18 måneder før nænsomt stenmalet af Chiran Nōen selv.
agurkeskind – rucola – nåletræsskov

Beskrivelse

Tetræerne | 茶樹

Kultivar: Asatsuyu, Yabukita

Alder: 15-40 år

Højde: 150-200 moh

Skygge: overdækket 16 dage før høst

Gødning: hjemmelavet, fermenteret økologisk gødning af lokale restprodukter fra risdyrkning, landbrug og fiskeri

Dyrkningsmetode: certificeret økologisk (læs mere om økologi og naturligt landbrug her)

Høst: maj 2021

Produktionsmetode | 製茶方法

Dampning: medium (chūmushi)

Lagring: modnet som Tencha i +18 måneder før malet til matcha på stenmøller af granit d. 15.1.2023

Producent | 生産者

Chiran Nōen 知覧農園

Oprindelse | 産地

Chiran i Kagoshima, Japan

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.