Matcha Kōun | Naturligt landbrug | 2022

抹茶 行雲

Matcha fra en enkelt have af gamle Zairai tetræer i Kamo, Kyoto, dyrket som naturligt landbrug – ingen pesticider, ingen gødning og næsten ingen lugning af ukrudt (pånær en enkelt gang om efteråret).
Sjælden mineralsk og let kropskølende matcha, der minder os om det tidlige forår gennem dybe rødder og sund, livfuld jord.
agurkevand – vandmelonskal – koldt jern
kr. 240,00

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Beskrivelse

Tetræerne | 茶樹

Kultivar: Zairai (lokale varianter af tetræet sået fra frø)

Alder: ukendt (men sået på hr. Yamazaki’s bedstefars tid)

Højde: 150-200 moh

Skygge: overdækket 23 dage før høst

Gødning: ingen

Dyrkningsmetode: naturligt landbrug (læs mere om økologi og naturligt landbrug her)

Høst: 16. maj 2022

Produktionsmetode | 製茶方法

Dampning: medium (futsūmushi)

Lagring: modnet som Tencha i +14 måneder og herefter nænsomt malet til matcha på stenmøller af granit d. 12. oktober 2023

Producent | 生産者

Tokuya Yamazaki v. Kamo Shizen Nōen 加茂自然農園

Oprindelse | 産地

Kamo i Kyoto, Japan

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.