Kamo Kabusecha | Naturligt landbrug | 2022 | 50g

加茂 かぶせ茶

Naturligt dyrket Gokō Kabusecha høstet d. 14. maj 2022 efter fjorten dages skygge. Dyrket og produceret af Tokuya Yamazaki ved Kamo Shizen Nōen i Kamo, Kyoto.

Ikke på lager

Beskrivelse

Beskrivelse | 詳細

Gokō-kultivaren, der har sin oprindelse i Kyoto-regionen, er berømt for sin naturligt velafbalancerede umami-struktur, hvilket har gjort Gokō særligt eftertragtet i produktioner af fin skyggegroet japansk grøn te.

Dette års Kamo Kabusecha er høstet den 14. maj fra en enkelt have med Gokō-tetræer i Kamo, Kyoto. Tehaven her, ligesom resten af ​​Kamo Shizen Nōen, dyrkes efter naturligt landbrugsmetoder helt uden brug af pesticider eller gødning, og hvor kun et minimum af ukrudt luges en enkel gang om året – om efteråret – af Tokuya Yamazaki selv.

Vi finder disse semi-vilde forhold afspejlet i det færdige bladmateriale, der med vilje ikke gennemgår nogen afslutningsvis sorteringsproces; lange og elegant rullede forårsblade blander sig med deres stilke og mere afbrækkede elementer for at give os en naturlig helhedsoplevelse af det rene Gokō-blad – i dette tilfælde groet i skygge i fjorten dage op til høst med kanreisha overdækning.


Tetræerne | 茶樹

Kultivar: Gokō

Alder: ukendt

Højde: 150-200 moh

Skygge: 14 dage med kanreisha overdækning

Gødning: ingen

Dyrkningsmetode: naturligt landbrug (læs mere om økologi og naturligt landbrug her)

Høst: 14. maj 2022

Produktionsmetode | 製茶方法

Dampning: medium (futsūmushi)

Hi-ire: ingen

Producent | 生産者

Tokuya Yamazaki v. Kamo Shizen Nōen 加茂自然農園

Oprindelse | 産地

Kamo i Kyoto, Japan

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.