Beskrivelse
Beskrivelse | 詳細
Gokō-kultivaren, der har sin oprindelse i Kyoto-regionen, er berømt for sin naturligt velafbalancerede umami-struktur, hvilket har gjort Gokō særligt eftertragtet i produktioner af fin skyggegroet japansk grøn te.
Dette års Kamo Kabusecha er høstet den 14. maj fra en enkelt have med Gokō-tetræer i Kamo, Kyoto. Tehaven her, ligesom resten af Kamo Shizen Nōen, dyrkes efter naturligt landbrugsmetoder helt uden brug af pesticider eller gødning, og hvor kun et minimum af ukrudt luges en enkel gang om året – om efteråret – af Tokuya Yamazaki selv.
Vi finder disse semi-vilde forhold afspejlet i det færdige bladmateriale, der med vilje ikke gennemgår nogen afslutningsvis sorteringsproces; lange og elegant rullede forårsblade blander sig med deres stilke og mere afbrækkede elementer for at give os en naturlig helhedsoplevelse af det rene Gokō-blad – i dette tilfælde groet i skygge i fjorten dage op til høst med kanreisha overdækning.
Tetræerne | 茶樹
Kultivar: Gokō
Alder: ukendt
Højde: 150-200 moh
Skygge: 14 dage med kanreisha overdækning
Gødning: ingen
Dyrkningsmetode: naturligt landbrug (læs mere om økologi og naturligt landbrug her)
Høst: 14. maj 2022
Produktionsmetode | 製茶方法
Dampning: medium (futsūmushi)
Hi-ire: ingen
Producent | 生産者
Tokuya Yamazaki v. Kamo Shizen Nōen 加茂自然農園
Oprindelse | 産地
Kamo i Kyoto, Japan
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.