Kamo Hōjicha | Naturligt landbrug | 2021

加茂 焙じ茶

Hōjicha fra Sayamakaori-tetræer dyrket som naturligt landbrug og høstet tidlig juni 2021 ved Kamo Shizen Nōen i Kamo, Kyoto.

Beskrivelse

Beskrivelse | 詳細

Sayamakaori-kultivaren er særligt kendt for sin karakteristiske duft (‘kaori’), hvilket er med til at gøre Kamo Hōjicha usædvanlig rig og nuanceret i sin aromatiske profil. Varmen fra den omhyggeligt udførte ristningsproces komplementeres af sødmefulde florale noter fra Sayamakaori-bladene og resulterer i en både lys og delikat Hōjicha med en stærk personlighed.

Tebladene er fra årets første og eneste høst i starten af juni 2021 og efterfølgende færdigristet d. 4. februar 2023 – et særsyn inden for Hōjicha-genren, hvor teproducenter oftest nøjes med at benytte frasorterede stilke eller senere Bancha-materiale. Kamo Hōjicha er desuden dyrket som naturligt landbrug helt uden brug af pesticider og gødning.


Tetræerne | 茶樹

Kultivar: Sayamakaori

Alder: ukendt

Højde: 150-200 moh

Skygge: ingen overdækning

Gødning: ingen

Dyrkningsmetode: naturligt landbrug (læs mere om økologi og naturligt landbrug her)

Høst: 2. juni 2021

Produktionsmetode | 製茶方法

Dampning: medium (futsūmushi)

Ristning: medium ristning d. 4. juni 2023

Producent | 生産者

Tokuya Yamazaki v. Kamo Shizen Nōen 加茂自然農園

Oprindelse | 産地

Kamo i Kyoto, Japan

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.