Kamo Hōjicha | Naturligt landbrug | 2021

加茂 焙じ茶

2021-vintage hōjicha høstet fra naturligt dyrkede Sayamakaori-tetræer i Kamo, Kyoto, en kultivar særligt kendt for sine rige dufte (‘kaori’).
Resultatet en dybt aromatisk te, nyligt ristet af Tokuya Yamazaki, med beroligende noter af søde krydderier og en varm jordlignende tone.

fugtig jord – gammelt træ – søde krydderier

kr. 100,00

Beskrivelse

Beskrivelse | 詳細

Sayamakaori-kultivaren er særligt kendt for sin karakteristiske duft (‘kaori’), hvilket er med til at gøre Kamo Hōjicha usædvanlig rig og nuanceret i sin aromatiske profil. Varmen fra den omhyggeligt udførte ristningsproces komplementeres af sødmefulde florale noter fra Sayamakaori-bladene og resulterer i en både lys og delikat Hōjicha med en stærk personlighed.

Tebladene er fra årets første og eneste høst i starten af juni 2021 og efterfølgende færdigristet i august 2024 – et særsyn inden for Hōjicha-genren, hvor teproducenter oftest nøjes med at benytte frasorterede stilke eller senere Bancha-materiale. Kamo Hōjicha er desuden dyrket som naturligt landbrug helt uden brug af pesticider og gødning.


Tetræerne | 茶樹

Kultivar: Sayamakaori

Alder: ukendt

Højde: 150-200 moh

Skygge: ingen overdækning

Gødning: ingen

Dyrkningsmetode: naturligt landbrug (læs mere om økologi og naturligt landbrug her)

Høst: 2. juni 2021

Produktionsmetode | 製茶方法

Dampning: medium (futsūmushi)

Ristning: medium ristning d. 25. august 2024

Producent | 生産者

Tokuya Yamazaki v. Kamo Shizen Nōen 加茂自然農園

Oprindelse | 産地

Kamo i Kyoto, Japan

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.