Kamo Hōjicha | Naturligt landbrug | 2018

加茂 焙じ茶

Hōjicha fra Sayamakaori-tetræer dyrket som naturligt landbrug og høstet tidlig juni 2018 ved Kamo Shizen Nōen i Kamo, Kyoto.

DKK 90,00DKK 162,00

Beskrivelse

Beskrivelse | 詳細

En forfriskende og sjældent aromatisk Hōjicha med tydelige aftryk fra den afsluttende dybe ristning. Sayamakaori-kultivaren er særligt kendt for dens karakteristiske duft (‘kaori’), hvilket er med til at gøre Kamo Hōjicha usædvanligt rig og nuanceret i sin aromatiske profil, hvor varmen fra ristningsprocessen integreres med subtile florale noter.

Tebladene er fra årets første og eneste høst i begyndelsen af juni 2018 og efterfølgende færdigristet i efteråret 2020. Dyrket som naturligt landbrug uden brug af pesticider og gødning.


Tetræerne | 茶樹

Kultivar: Sayamakaori

Alder: ukendt

Højde: 150-200 moh

Skygge: ingen overdækning

Gødning: ingen

Dyrkningsmetode: naturligt landbrug (læs mere om økologi og naturligt landbrug her)

Høst: 2. juni 2018

Produktionsmetode | 製茶方法

Dampning: medium (futsūmushi)

Ristning: dyb ristning

Producent | 生産者

Tokuya Yamazaki v. Kamo Shizen Nōen 加茂自然農園

Oprindelse | 産地

Kamo i Kyoto, Japan

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.