Matcha Wakamidori | Økologisk | 2025

抹茶 若みどり

Matcha Wakamidori er en let og forårsgrøn økologisk matcha med en forfriskende vegetalsk profil.
En fin balance mellem naturlig sødme og mild bitterhed komplimenteres af strejf af varm mælk, som Kanayamidori-kultivaren især er kendt for – særligt velegnet til matcha latte af høj kvalitet, men også dejlig at nyde rent som usucha.
Produceret af Asuka Nuruki i Chiran, Kagoshima, fra en kombination af forårshøstede Kanayamidori, Yukatamidori og Saemidori teblade og altid friskt stenmalet til os hver måned for optimal friskhed.
agurkeskind – summergræs – havremælk

Beskrivelse

Tetræerne | 茶樹

Kultivar: Kanayamidori, Yukatamidori, Saemidori

Alder: 15-40 år

Højde: 150-200 moh

Skygge: overdækket 16-20 dage før høst

Gødning: hjemmelavet, fermenteret økologisk gødning af lokale restprodukter fra risdyrkning, landbrug og fiskeri

Dyrkningsmetode: certificeret økologisk (læs mere om økologi og naturligt landbrug her)

Høst: 12. maj – 5. juni 2025

Produktionsmetode | 製茶方法

Dampning: medium (chūmushi)

Lagring: modnet som tencha indtil 13. juli 2025, hvor tencha-bladene nænsomt er blevet malet til matcha på stenmøller af granit

Producent | 生産者

Asuka Nuruki

Oprindelse | 産地

Chiran i Kagoshima, Japan

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.