Beskrivelse
Beskrivelse | 詳細
Ingen gødning, ingen pesticider, ingen skygge før høst, ingen hi-ire ristning efter, og heller ingen frasortering af stilke; Tokuya Yamazakis Kamo Sencha er tæt på at være så naturlig og uforarbejdet en Sencha som mulig.
Tebladene, der består af 100% Yabukita, er høstet d. 9. maj 2021 og færdiggjort som Sencha dagen efter af hr. Yamazaki selv. De brygger en ren og aromatisk rig grøn te med en mild astringens fra de utildækkede solskinstimer og en fremtrædende mineralitet fra den næringsrige jord. Her er også en moderat fornemmelse af umami, der – uden at være dominerende – understøtter teens fine dvælende eftersmag.
Kamo Sencha 2021 fremstår på den måde som et ærligt udtryk for de robuste kvaliteter, der med tiden har gjort Yabukita-kultivaren så populær i Japan; og samtidigt står teen som et stærkt vidne om hr. Yamazakis ønske om at skabe en naturlig japansk te i overensstemmelse med tetræernes egen natur.
Tetræerne | 茶樹
Kultivar: Yabukita
Alder: ukendt
Højde: 150-200 moh
Skygge: ingen
Gødning: ingen
Dyrkningsmetode: naturligt landbrug (læs mere om økologi og naturligt landbrug her)
Høst: 9. maj 2021
Produktionsmetode | 製茶方法
Dampning: medium (futsūmushi)
Hi-ire: ingen
Producent | 生産者
Tokuya Yamazaki v. Kamo Shizen Nōen 加茂自然農園
Oprindelse | 産地
Kamo i Kyoto, Japan
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.