Beskrivelse
Beskrivelse | 詳細
Som med alle af hr. Yamazakis teer er Kamo Gyokuro dyrket helt uden brug af pesticider og gødning – en sjældenhed ikke mindst i produktionen af Gyokuro, hvor temarker typisk gødes intensivt for at øge koncentrationen af umami.
Hr. Yamazakis Gyokuro inkarnerer ikke desto mindre en række klassiske Gyokuro-dyder takket være hans dygtige håndtering af den berømte Gokō-kultivar, der har sin oprindelse i Zairai-frø fra netop Kyoto-regionen, og som egner sig særligt godt til længerevarende skyggedyrkning. Brygget med omhu afgiver Kamo Gyokuro en sart aroma og fint balanceret, naturlig fornemmelse af umami, der forbliver dvælende i munden længe efter sidste tår; en fornemmelse, der kun synes at tiltage i takt med at tebladene fra 2020-høsten ældes.
Kamo Gyokuro er desuden usorteret og inkluderer derfor både stilke- og strengemateriale, der bidrager til teens sødme og elegante, viskøse tekstur; som et vidnesbyrd om hr. Yamazakis landbrugsfilosofi er her intet fjernet fra det originale blad.
Tetræerne | 茶樹
Kultivar: Gokō
Alder: ukendt
Højde: 150-200 moh
Skygge: overdækket 24 dage før høst
Gødning: ingen
Dyrkningsmetode: naturligt landbrug (læs mere om økologi og naturligt landbrug her)
Høst: 15. maj 2020
Produktionsmetode | 製茶方法
Dampning: medium (futsūmushi)
Ristning / hi-ire: ingen
Producent | 生産者
Tokuya Yamazaki v. Kamo Shizen Nōen 加茂自然農園
Oprindelse | 産地
Kamo i Kyoto, Japan
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.