Kamo Gyokuro | Naturligt landbrug | 2020

加茂 玉露

Naturligt dyrket Gokō Gyokuro høstet og produceret i maj 2020 af Tokuya Yamazaki ved Kamo Shizen Nōen i Kamo, Kyoto.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Beskrivelse

Beskrivelse | 詳細

Som med alle af hr. Yamazakis teer er Kamo Gyokuro dyrket helt uden brug af pesticider og gødning – en sjældenhed ikke mindst i produktionen af Gyokuro, hvor temarker typisk gødes intensivt for at øge koncentrationen af umami.

Hr. Yamazakis Gyokuro inkarnerer ikke desto mindre en række klassiske Gyokuro-dyder takket være hans dygtige håndtering af den berømte Gokō-kultivar, der har sin oprindelse i Zairai-frø fra netop Kyoto-regionen, og som egner sig særligt godt til længerevarende skyggedyrkning. Brygget med omhu afgiver Kamo Gyokuro en sart aroma og fint balanceret, naturlig fornemmelse af umami, der forbliver dvælende i munden længe efter sidste tår; en fornemmelse, der kun synes at tiltage i takt med at tebladene fra 2020-høsten ældes.

Kamo Gyokuro er desuden usorteret og inkluderer derfor både stilke- og strengemateriale, der bidrager til teens sødme og elegante, viskøse tekstur; som et vidnesbyrd om hr. Yamazakis landbrugsfilosofi er her intet fjernet fra det originale blad.


Tetræerne | 茶樹

Kultivar: Gokō

Alder: ukendt

Højde: 150-200 moh

Skygge: overdækket 24 dage før høst

Gødning: ingen

Dyrkningsmetode: naturligt landbrug (læs mere om økologi og naturligt landbrug her)

Høst: 15. maj 2020

Produktionsmetode | 製茶方法

Dampning: medium (futsūmushi)

Ristning / hi-ire: ingen

Producent | 生産者

Tokuya Yamazaki v. Kamo Shizen Nōen 加茂自然農園

Oprindelse | 産地

Kamo i Kyoto, Japan

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.