Honyama Gyokuro | Økologisk | 2024

本山 玉露

Økologisk gyokuro håndplukket efter 30 dages tana skygge fra en enkelt tehave af Yabukita-tetræer, der ligger dybt i det bjergrige Honyama-terroir i Shizuoka.
Den kompromisløse høst i hånden (ét skud og tre blade) og efterfølgende lette asamushi-dampning giver hr. Saitōs gyokuro et elegant og nærmest tidsløst udtryk.
Diskrete fornemmelser af sommersødme og varme beretter om en fint afstemt hi-ire processering – et afsluttende opvarmningstrin udført i traditionel Shizuoka-stil – imens en naturlig umami er ocean-lignende og karakteristisk dvælende; til tider tilsyneladende uden ende…

sukkermajs – ristet nori tang – niboshi dashi

kr. 250,00

Beskrivelse

Tetræerne | 茶樹

Kultivar: Yabukita

Alder: 21 år

Højde: 200 moh

Skygge: tana overdækning med kanreisha-klæde 30 dage før høst

Gødning: egen blanding af økologisk gødning (ingen kunstgødning)

Dyrkningsmetode: certificeret økologisk (læs mere om økologi og naturligt landbrug her)

Høst: 11. maj 2024, håndplukket (ét skud og tre blade)

Produktionsmetode | 製茶方法

Dampning:  lav (asamushi, 20 sekunder)

Hi-ire: 18 minutter ved 88°C udført 22. maj 2024

Producent | 生産者

Saitō Chaen under ledelse af hr. Saitō

Oprindelse | 産地

Honyama i Shizuoka, Japan

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.