Ryōgōchi Genmaicha | Økologisk | 2024

両河内 玄米茶

En delikat forårshøstet genmaicha fra hr og fru Iwasaki i Ryōgōchi, Shizuoka, hvor økologisk dyrkede Yabukita-blade er tilføjet en moderat dosering af små, ristede økologiske genmai-ris fra Akita præfektur.
Tilsammen gør det Ryōgōchi Genmaicha til en usædvanligt ren og velafbalanceret genmaicha-oplevelse, hvor de ristede noter fra risene aldrig overdøver tebladenes forårsfriske sencha-natur – men i stedet hviler i en fin harmoni mellem behageligt beroligende fornemmelser af varme og en klar, hav-lignende umami.

wakame-suppe – sesamfrø – ristede jordnødder

kr. 135,00

Beskrivelse

Tetræerne | 茶樹

Kultivar: Yabukita

Alder: 25 år

Højde: 300-350 moh

Skygge: ingen

Gødning: egen blanding af økologisk gødning baseret på okara-soyamasse og restprodukter fra shōyu-fremstilling

Dyrkningsmetode: certificeret økologisk (læs mere om økologi og naturligt landbrug her)

Høst: 18. + 21 maj 2024

Produktionsmetode | 製茶方法

Dampning: medium (chūmushi)

Hi-ire: 14. september 2024

Producent | 生産者

Hr og fru Iwasaki ved Jishabatake-en

Oprindelse | 産地

Ryōgōchi i Shizuoka med ris fra Akita præfektur

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.