Ōdai Genmaicha | Økologisk | 2024

大台 玄米茶

Økologisk genmaicha dyrket og produceret af Yamarin Seicha i Ōdai, Mie.
Ristede økologiske brune ris kombineret med modne Yabukita og Zairai teblade fra forårshøsten i maj 2024, der tilsammen tilbyder en varm og beroligende grøn te i rustik landlig stil.

sommergræs – ristede korn – et venligt kram 

kr. 120,00

Beskrivelse

Beskrivelse | 詳細

Yamarin Seichas genmaicha er på én gang klassisk og med stor personlighed: både teblade og ristede brune ris er dyrket økologisk og lokalt, og de brygger tilsammen en varm og beroligende, men samtidig klar og forfriskende grøn te.

Tebladene er høstet midt-til-slut maj 2024 fra Yabukita og Zairai tetræer i det bjergrige landskab omkring Ōdai i Mie, og den lidt sene forårshøst giver teen en let Bancha-lignende karakter, der selv ved høje bryggetemperaturer er helt uden bitterhed. En karakteristisk nøddeagtig sødme spreder sig hurtigt fra de ristede brune ris, men uden at blive for dominerende i hverken næse eller mund.

Ōdai Genmaicha er på den måde en særdeles harmonisk repræsentant for sin genre. Kombinationen af de modne grønne teblade og ristede brune ris er behageligt ukompliceret at brygge, men de besidder i fællesskab en smagfuld dybde, der på naturlig vis demonstrerer hvorfor genmaicha – når den er dyrket og fremstillet ordentligt – kan være sådan en afholdt hverdagste i Japan.


Tetræerne | 茶樹

Ingredienser: økologisk grøn te med økologiske brune ris

Kultivar: Yabukita, Zairai

Alder: 5-30 år

Højde: 100-150 moh

Skygge: ingen

Gødning: sesamoliekage, rapsoliekage, fiskemel

Dyrkningsmetode: certificeret økologisk (læs mere om økologi og naturligt landbrug her)

Høst: maj 2024

Produktionsmetode | 製茶方法

Dampning: medium (25-35 sekunder)

Hi-ire: maj 2024

Producent | 生産者

Yamarin Seicha やまりん製茶

Oprindelse | 産地

Ōdai i Mie, Japan

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.