Matcha Tokiwa | Økologisk | 2024

抹茶 常磐

Chiran Nōens fineste matcha med et rent udtryk af den delikate Okumidori-kultivar, der fløjlsblødt balancerer mellem naturlig umami-fylde og en varm, sødmefuld tone.
Høstet under forårshøsten i maj 2024 og nænsomt stenmalet af Asuka Nuruki og hendes kollegaer ved Chiran Nōen.
wakame-tang – bagt kastanje – mørk chokolade

Beskrivelse

Tetræerne | 茶樹

Kultivar: Okumidori

Alder: 10-40 år gamle tetræer

Højde: 150-200 moh

Skygge: overdækket 22 dage før høst

Gødning: hjemmelavet, fermenteret økologisk gødning af lokale restprodukter fra fiskeri, risdyrkning og øvrig landbrug

Dyrkningsmetode: certificeret økologisk (læs mere om økologi og naturligt landbrug her)

Høst: 29. maj 2024

Produktionsmetode | 製茶方法

Dampning: medium (chūmushi)

Lagring: modnet som tencha indtil 22. november 2024, hvor tencha-bladene nænsomt er blevet malet til matcha på stenmøller af granit

Producent | 生産者

Chiran Nōen 知覧農園

Oprindelse | 産地

Chiran i Kagoshima, Japan

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.