Matcha Kōrei | Økologisk | 2024

抹茶 煌玲

Ultra-cremet og luksuriøs Ujihikari matcha med en dyb, vedvarende sødme og karakteristiske oceaniske indtryk, der – næsten som bølger – skyller ind over ganen i de mest delikate rytmer.
Selv efter tilberedelse som koncentreret koicha (‘tyk te’) er her ingen bitterhed at spore.
Dyrket økologisk af Furukawa-familien fra en enkel shizen-jitate tehave i Gokasho i hjertet af Uji og høstet udelukkende ved håndplukning 11. maj 2024 efter 33 dages kanreisha skygge.

flødeskum  – sukkerært – havbrise

kr. 350,00

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Beskrivelse

Tetræerne | 茶樹

Kultivar: Ujihikari

Alder: 4 år

Højde: 15m over havets overflade

Skygge: overdækket 33 dage før høst

Gødning: rapsoliekage, fiskekage (tun og bonito)

Dyrkningsmetode: økologisk landbrug (læs mere om økologi og naturligt landbrug her)

Høst: håndplukket d. 11. maj 2024

Produktionsmetode | 製茶方法

Dampning: medium (futsūmushi)

Lagring: malet til Matcha på stenmøller af granit d. 20. februar 2025

Producent | 生産者

Furukawa Seicha 古川製茶 under ledelse af Yoshitsugu Furukawa 古川嘉嗣

Oprindelse | 産地

Uji i Kyoto, Japan

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.