Kamo Gyokuro | Naturligt landbrug | 2024

加茂 玉露

Naturligt dyrket gyokuro af Tokuya Yamazaki i Kamo, Kyoto, høstet fra en enkelt tehave med den klassiske Kyoto-kultivar, Gokō.
Et sjældent eksempel på en helt ugødet gyokuro, som hr. Yamazaki af princip ikke sorterer – hvor fint rullede mørkegrønne blade, lysere stilke og mindre bladmateriale tilsammen giver et rent og naturligt udtryk af det hele Gokō-blad.
Resultatet er en unik gyokuro-oplevelse, hvor umami kun er nænsomt til stede for i stedet at give plads til lyse florale noter og en rig bær-lignende sødme, som Gokō-kultivaren særligt er kendt for.

skovbær – hvide blomster – silketofu

Beskrivelse

Tetræerne | 茶樹

Kultivar: Gokō

Alder: ukendt

Højde: 250m over havets overflade

Skygge: tana overdækning med kanreisha-klæde 21 dage før høst

Gødning: ingen

Dyrkningsmetode: naturligt landbrug (læs mere om økologi og naturligt landbrug her)

Høst: 17. maj 2024

Produktionsmetode | 製茶方法

Dampning: medium (futsūmushi)

Hi-ire: ingen

Producent | 生産者

Tokuya Yamazaki v. Kamo Shizen Nōen 加茂自然農園

Oprindelse | 産地

Kamo i Kyoto, Japan

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.