Kamikatsu Awabancha | Vild natur | 2024

上勝 阿波晩茶

Kamikatsu Awabancha er en traditionel lakto-fermenteret te fra Kamikatsu landsby i Tokushima på Shikoku.
Tebladene høstes ved håndplukning midt i den fugtige japanske sommer fra tetræer, der gror vildt på bjergsider omkring Kamikatsu. Efter et par indledende processeringstrin fermenteres tebladene i tønder – i vores tilfælde i 28 dage – og tørres afslutningsvis i sensommersolen.
Resultatet er en unik japansk te, hvor fermenteringen ved første øjekast måske kan opleves ret ‘funky’, men hvor de fint bevarede sommerblade byder på yderst behagelige og beroligende bryg karakteriseret af lyse florale noter og en dyb, naturlig sødme – helt uden spor af bitterhed og med et naturligt lavt indhold af koffein.

soltørrede figner – fennikelfrø – krysantemumblomster

Beskrivelse

Tetræerne | 茶樹

Kultivar: Zairai

Alder: ukendt

Højde: 130 moh

Skygge: ingen

Gødning: ingen

Dyrkningsmetode: vilde tetræer, der vokser på bjergsiderne omkring Kamikatsu by

Høst: 1.-3. august 2024

Producent | 生産者

Daichi Hyakuno

Oprindelse | 産地

Kamikatsu i Tokushima på Shikoku, Japan

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.