Te-adventskalender | 2022

Gå på opdagelse i Japans rige tekultur med dette års adventskalender, hvor vi har samlet nogle af vores mest unikke japanske teer – med flere, der aldrig har været tilgængelige før nu.
Hver advent åbner op for to nøje udvalgte japanske teer fra enten økologiske eller naturligt dyrkede temarker – plus en særlig overraskelse til juledag. En medfølgende tekst introducerer til de enkelte teer, deres teproducenter og anbefalet bryggemetode.
Indeholder i alt ni forskellige teer, samlet 105g.
Forsendelse og afhentning i io er mulig fra onsdag d. 23. november.

kr. 495,00

Ikke på lager

Beskrivelse

Beskrivelse | 詳細

Gå juletiden i møde med dette års adventskalender fuld af unikke og sjældne japanske te-oplevelser.

Hver adventssøndag præsenterer to nøje udvalgte teer fra en enkel japansk teproducent med særligt fokus på regionalitet og terroir. En lille tekst medfølger som introducerer til de enkelte teproducenter, deres teer og det lokalområde, som de kommer fra.

Samtlige teer er udelukkende dyrket økologisk eller som pesticide- og gødningsfrit naturligt landbrug, og de repræsenterer en bred vifte af regionale stile og genrer. Nogle kendte, andre yderst sjældne – og med rigeligt at nyde for både den nysgerrige nybegynder og den erfarne te-entusiast.

Bemærk venligst at forsendelse og afhentning af adventskalenderen er mulig fra onsdag d. 23. november. Bestillinger foretaget efter denne dato vil blive gjort klar med det samme.


 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.